top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHannah de Blaeij

Focus

Onzeker was ik. Of ik wel genoeg focuste. Op een doelgroep, aanbod, .. Want alleen dan kun je je echt onderscheiden (en cashen), las ik in verschillende blogs en werd me toegegooid in gesprekken. Goed bedoeld advies. Dat wel. Maar het zat me niet lekker.


Tot ik een serie trainingen aan gedetineerden gaf. Over kernkwaliteiten. Wat werd er veel moois geleerd en ontdekt! Door mij minstens net zoveel als door de deelnemers 😉. En toen wist ik het! Sterktes zijn niet gebonden aan leeftijd. Waar ik me eerst wilde richten op jongeren, besefte ik dat iedereen het recht heeft op inzicht hierin.


En dan nog iets. Groepsdynamica vind ik een feest. Het trainersvak is zeg maar écht mijn ding. Maar ik haal ook plezier uit het bedenken van creatieve, didactisch leerconcepten. En mensen individueel begeleiden bij het uitzetten van hun eigen koers is waardevol. Tel daar mijn wens om te spreken bij op en je hebt een flinke mix. Een mooie wel, want hij werkt complementair.


Focus ik dan helemaal niet? Jawel. Ik kies voor straalkracht. Als je weet waar jij sterk in bent/jouw team sterk in is, kun je het beste eruit halen, met daadkracht & plezier. 

Wat ik hiermee wil zeggen? Kies voor dat wat bij jou past. Vanuit jouw sterkten en met bevlogenheid, is heel veel mogelijk.


5 weergaven0 opmerkingen
bottom of page