top of page

Hannah is in staat om een veilig en open klimaat te scheppen waarin geleerd kan worden. Door haar rustige, duidelijke en informele manier van informatie presenteren blijft iedereen geboeid. Ze is er op uit om de ander en de groep met elkaar te laten groeien en sluit daarbij aan waar de ander/de groep zich bevindt. Het was mooi om te zien hoe haar enthousiasme afstraalt op de groep en de compagnons motiveerden om actief mee te doen.

 

Bedankt voor je positieve inbreng op de Compagnie, daar kunnen we echt verder mee!

Marilen Visser-Blijleven, Gevangenenzorg Nederland

Hannah neemt je mee op een reis. Ze is een super enthousiaste, nieuwsgierige en open coach. Ze stelt rake vragen, laat je balanceren en laat je zien wat je diep van binnen al weet. De gesprekken met Hannah zijn er om naar uit te kijken. Het draait puur om jou en Hannah laat je dat ook helemaal voelen. Dit traject heeft voor meer ruimte, focus én confetti gezorgd in mijn leven. 

Coachee

Met Hannah samenwerken is enorm fijn. Ze is transparant, doortastend, kritisch, hyper efficiënt en doelgericht. Met haar samenwerken geeft daarom veel vertrouwen. Dankzij haar altijd opgewerkte humeur en haar feilloze oog voor persoonlijke ontwikkeling is samenwerken ook een plezier. Niet alleen kon ik erop vertrouwen dat de opdracht goed en tijdig werd uitgevoerd, Hannah is ook enorm attent en dat maakt de samenwerking prettig. Zo heb ik meerdere handgeschreven kaartjes ontvangen, en zelfs een keer brownies per post.

Myrna Lemmen, UNICEF Nederland

Hannah is heel enthousiast en zeer deskundig met de vertaling van de theorie naar de praktijk. Ze heeft een hele fijne en veilige sfeer geschapen zodat het oefenen van de situaties in een ontspannen omgeving heeft plaatsgevonden.

Deelnemer NLP in 3 dagen, ICM

Hannah is een super enthousiaste en open coach. De focus verleggen naar positiviteit en het (her)ontdekken en verder ontwikkelen van mijn sterktes waren echte eye- én energie-openers. Met verrassende opdrachten en analyses kwam er elke sessie weer een enerverend gesprek. Met de nieuwe inzichten en praktische handvatten kon ik meteen aan de slag.

Een cadeautje aan jezelf, om je eigen grenzen te leren kennen of op te zoeken en zo weer een stapje in je eigen weg te vinden. 

Coachee

Hannah presenteert op een open, prettige, vriendelijke en aansprekende manier. Ze weet waar ze het over heeft, legt de stof en opdrachten goed uit, geeft aanvullende tips en houdt de vaart erin. Wat ik bijzonder prettig vond in haar cursus en benadering is dat elk(e) idee/mening/oordeel er van mocht zijn. Hannah heeft oog voor elke cursist, verstoppen gaat niet.

Hannah heeft mij bereikt op de juiste manier, wat zij heeft overgedragen neem ik mee in mijn ontwikkeling.

Deelnemer NLP in 3 dagen (online), ICM 

Hannah is een geweldige trainer. Met verve en sprankelende ogen spreekt ze voor een groep, maar heeft ook aandacht voor de individuen in een groep die misschien niet meteen opvallen. Ze is gedreven, enthousiast en zorgt ervoor dat wat ze neerzet van zeer hoge kwaliteit is. Ik vond het een plezier om Hannah trainingen te zien geven en met haar samen te werken!

Sarah Beeftink, NJR/Young Impact

Hannah is een enthousiaste coach met een luisterend oor en iemand die met je mee denkt; ze wil het echt samen doen! Door samen een duidelijk stappenplan te volgen aan de hand van diverse opdrachten heb ik helder kunnen krijgen waar mijn drijfveren liggen. Het voelt als een trechter; je start met veel vraagtekens, maar door haar aanpak eindig je met een duidelijk beeld van: waar liggen je krachten, wat zijn je competenties, wat inspireert je en hoe zet je met vertrouwen weer je eigen koers uit. Heel prettig om dingen die je diep van binnen al weet, helder op papier te krijgen. Het heeft mij een korte “samenvatting” gegeven van wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Iets wat ik vaak doorlees en waar ik ook dankbaar gebruik van maak in sollicitaties en het uitstippelen van mijn volgende toekomstplannen. Hannah is sterk in filteren en door in te leven in de persoon kan ze je goede feedback geven. Niet onbelangrijk; we hebben veel gelachen tijdens onze sessies en haar positieve vibe werkt aanstekelijk. Zoek je een coach, Hannah is echt een aanrader!

Coachee

Hannah is een ontzettend fijne trainer om naast te mogen staan. Ze laat heel natuurlijk een veilig klimaat ontstaan, waardoor jongeren zich op hun gemak voelen. Door de betrokkenheid voelen de jongeren zich gezien, gehoord en gewaardeerd. De energie die Hannah uitstraalt, sloeg op iedereen over. Hierdoor deed iedereen mee, heel erg mooi om te zien.

Nina Blom, NJR/Young Impact

Ik heb de afgelopen periode op De Compagnie in PI Krimpen een aantal zeer interessante cursussen gevolgd bij Hannah. De onderwerpen waren: communicatie, samenwerken en persoonlijke kwaliteiten. Ze is een leuke enthousiaste verteller en ze neemt je mee in haar verhaal. Ze geeft je de juiste tools die je gelijk in de praktijk kan toepassen.

Compagnon, Gevangenenzorg Nederland

Hannah heeft meerdere trainingen verzorgd voor onze groep van 18 gedetineerden. Opvallend was haar enthousiasme waarmee ze direct een positieve vibe in de groep bracht. De doelgroep gedetineerden was nieuw voor Hannah en met deze trainingen heeft ze laten zien goed te kunnen afstemmen op de doelgroep. De prettige samenwerking voorafgaand, tijdens en na afloop van de training vond ik heel zorgvuldig en betrouwbaar. Een aanrader!

Hanna Geuze, Gevangenenzorg Nederland

Ik heb drie keer een training gehad van Hannah en vond dit goed. Ze geeft de training op een zeer enthousiaste en informatieve manier. Haar kracht vind ik dat ze de hele groep erbij kan betrekken (dus iedereen deed mee). Wel bijzonder juist omdat wij gedetineerden zijn.

Compagnon, De Compagnie

Afgelopen maanden heb ik met heel veel plezier samengewerkt met Hannah bij UNICEF Nederland. Niet alleen is zij een heel enthousiaste en motiverende begeleider van het jongerenpanel, maar ook een zeer empathische en overtuigende trainer. Door haar positieve energie en betrokkenheid creëerde zij al snel een hechte groep binnen een veilige en prettige omgeving. Elke bijeenkomst die zij organiseerde was dan ook een waar feestje voor zowel de jongeren als collega’s!Bedankt voor de gezellige en waardevolle samenwerking!

Heleen Schoenmakers, UNICEF Nederland

Hannah heeft mij praktische handvatten helpen te vinden die mij enorm hebben geholpen om uit mijn burn-out te komen. Zij heeft mij tijdens onze gesprekken en met behulp van de opdrachten geholpen om de o-zo-belangrijke energiegevers terug te vinden en te (her)integreren in mijn dagelijkse leven. Daarnaast is duidelijk geworden wat wel en niet bij mij past en waar ik goed in ben, wat mij erg geholpen heeft bij het maken van keuzes rondom mijn “carriereswitch”. 

 

Hannah is positief ingesteld en geeft je (zelf)vertrouwen waar het ontbreekt, ik voelde mij aan het eind van een gesprek altijd een stukje beter dan ervoor. Een echte aanrader voor mensen die willen groeien! 

Coachee

Hannah heeft voor ons en met ons bij UNICEF Nederland de eerste belangrijke stappen gezet voor het ontwikkelen van een jongerenproject in Nederland, gebaseerd op een UNICEF wereldwijd lopend project.

 

Hannah's netwerk, kennis, doorzettingsvermogen en enthousiasme waren essentieel in deze fase - zeker omdat er met meerdere organisaties en afdelingen binnen UNICEF Nederland geschakeld moest worden.

Majorie Kaandorp, UNICEF Nederland

Samenwerken met Hannah was een feestje voor mij, van het brainstormen over onze lichaamstaal cursus tot aan het geven van de les. Ze heeft oprechte interesse en een open mindset waardoor we snel tot een mooi eindproduct konden komen. Verder heb ik ook kunnen leren van Hannah's professionele en doelgerichte aanpak. Wat dat betreft heeft ze me in een korte tijd alle benodigde tools gegeven om zelf als cursisleider te kunnen stralen op het UNICEF (Y)our Rights Festival 2019.

Veerle Korsten, Studente

Hannah werkt als senior trainer voor Young Impact en doet dit met ontzettend veel enthousiasme. Ze weet enorm veel jongeren te inspireren om zich positief in te zetten voor de maatschappij. Ze weet een band met de jongeren te creëren tijdens de workshop en is erg betrokken. Hannah is ontzettend flexibel en past zich snel aan als situaties veranderen. Zo vindt zij het geen enkel probleem om plotseling een workshop alleen te moeten geven of om het programma ter plekke aan te passen als jongeren anders reageren dan verwacht. Ook bereidt Hannah zich altijd goed voor en geeft na afloop waardevolle feedback.

Mirte Weller, NJR/Young Impact

De coachsessies met Hannah brachten altijd zoveel nieuwe inzichten met zich mee. Je leert naar jezelf te kijken op een andere manier die soms erg confronterend kan zijn maar ook zo mooi! 

 

Wat mij het meest is bijgebleven is dat ze altijd de juiste vragen stelt waarbij je in een soort gesprek met jezelf komt en leert wie je bent en waarom je sommige dingen zo doet. Dit doe ik nu zelf en het helpt mij om verder te groeien. Ik raad het iedereen aan en het is een ontzettende goede investering in jezelf om tijd te nemen je eigen ik goed te leren kennen.

Coachee

Ik vind dat er op een leuke manier aandacht is gegeven aan iets goeds doen voor anderen, hierdoor zijn we heel enthousiast geworden. Bedankt!

Middelbarescholier 

Ik heb geleerd dat iedereen iets kan betekenen en dat we met inzet ook echt grote impact kunnen hebben.

Middelbarescholier

Hannah is zo’n pareltje dat je maar af en toe tegenkomt. Integer, authentiek, gedreven, vrolijk, altijd de positieve kant van mensen en dingen zien, zonder realisme uit het oog te verliezen. Fijn als collega, ongetwijfeld ook fijn als coach, sparringpartner en trainer in haar nieuw gekozen, zelfstandige pad.

Petra Kok, TUI Benelux

De DISC analyse an sich gaf mij inzichten in mijn gedrag en communicatiestijl op de werkvloer. Ik haalde er herkenning uit en ik realiseerde mij door de DISC – en mede door jouw open aanpak – dat mijn stijl niet per definitie raar of apart is. Bij (onverwachte) situaties op de werkvloer kan ik nu beter herkennen waarom ik op een bepaalde manier reageer. Met de resultaten van mijn DISC analyse in mijn achterhoofd, heb ik meer rust in mijn hoofd en minder onzekerheden over mijn gedrag op de werkvloer. Bovendien streef ik er nu naar om juíst ook eens op een andere manier te communiceren; een keertje uit mijn comfortzone te stappen; en te gaan voor meer daadkracht en/of interactie!

Coachee

Hannah luistert ontzettend goed naar je verhaal en weet precies die punten eruit te pakken die belangrijk zijn. Ze helpt je te ontdekken wat de juiste aanpak zou kunnen zijn voor jou, in een ontspannen en rustige omgeving.

Coachee

Het UNICEF jongerenpanel startte in september 2020 met 11 vertrouwde leden en 4 nieuwe. Een diverse groep jongeren, in leerniveau, leeftijd en karakter. De “teamspirit” trainingsdag die Hannah voor ons verzorgde pakte precies uit zoals gehoopt: verbindend, speels, leerzaam, interactief, motiverend en vol met inzichten. Hannah, bedankt voor de zorgvuldig voorbereidde en doordachte opzet van deze dag, jouw energie én kalmte om iedereen mee te krijgen, en de warme nazorg

Lotte Raisifar, UNICEF Nederland

Hannah blinkt uit op verschillende vlakken. Met veel energie en gemak faciliteert ze gesprekken tussen zowel jongeren als professionals. Hannah kan goed conceptueel denken, maar is ook in staat het conceptuele concreet te maken. Daarnaast is Hannah een hele fijne procesbegeleider. Met al deze eigenschappen heeft Hannah een belangrijke rol gespeeld bij de ontwikkeling van een innovatief jongerenproject voor UNICEF Nederland.

Ward Karssemeijer, UNICEF Nederland

Wat een prachtmens. Je hebt een vuur in je met een straalkracht waaraan het heerlijk warmen is. Zoals jij JA zegt tegen al wat in je leeft inspireert en zet mensen in beweging hetzelfde te doen. Proost, op al het plezier dat jij zal hebben in de wereld en de wereld met jou!

Cindy Grande, NLP trainster

Hannah heeft voor ons team een inspirerende ochtend verzorgd, waarbij het doel was ‘elkaar beter leren kennen op communicatieniveau’. Teamspirit 2.0 zeg maar. De lat lag hoog (want voor ons project is goed teamwork essentieel) en ik kan niet anders zeggen dan dat Hannah moeiteloos over die lat is gegaan. Hannah heeft het vermogen precies in te voegen waar haar klanten op dat moment staan. Ze is tot in de puntjes voorbereid, zonder haar flexibiliteit te verliezen. Het tempo waarin ze opereerde werd door zowel de ‘snelle’, als de meer bedachtzame collega’s erg gewaardeerd.

 

Ik geef zelf workshops en trainingen, dus ik ben extra kritisch, maar ik kon vanaf het eerste moment met gerust hart de ochtend puur als deelnemer ondergaan, heerlijk!

Richard van de Velde,

Teamcoach Entreeopleiding STC

Hannah is een hele fijne, energieke en oplossingsgerichte collega. Ze is heel behulpzaam, proactief en kan goed improviseren en dat alles altijd met een lach. Hannah heeft voor Milieudefensie een heel trainingsweekend in elkaar gezet dat door Covid toch online moest plaatsvinden. In no time had Hannah een compleet nieuwe opzet gemaakt waarmee de facilitatoren met gemak aan de slag konden. Daarnaast gaf ze de onervaren facilitatoren ook nog eens veel zelfvertrouwen door naast een sterke inhoudelijke voorbereiding ook heel veel positieve feedback te geven. Kortom, het is een voorrecht om met Hannah samen te mogen werken.

Rico Disco, Jongerenorganizer Milieudefensie

Werken met Hannah. was een privilege. Ze is een van de meest professionele, competente en energieke personen waarmee ik in mijn werkzame leven heb mogen samenwerken. In 2019 is Milieudefensie gestart met Fair Future Generators, een maatschappelijke diensttijd die jongeren de kans biedt te leren over klimaatrechtvaardigheid, hun kennis en vaardigheden toe te passen in een uitdagend project en direct bij te dragen aan een groene en eerlijke toekomst. Fair Future Generators was een succes en we maakten een plan om het niet alleen voort te zetten maar uit te breiden tot een aanbod dat heel Nederland zou dekken, twee jaar lang. Het opzetten daarvan was een enorme klus waarvoor we Hannah hebben ingeschakeld.

Hannah kan bergen verzetten. We hebben haar expertise op het gebied van learning en development, haar snelle begrip voor de grote lijnen en haar oog voor de details, en haar enthousiasme kunnen inzetten voor het ontwikkelen van een Trainerspool. Ze heeft vrijwilligers die gemotiveerd waren om trainer voor Milieudefensie te worden gerecruteerd, een plan voor hun opleiding ontwikkeld, die opleiding zelf gefaciliteerd, en de trainers begeleid in het geven van hun eerste trainingen - in het kader van Fair Future Generators. ..

.. Daarnaast werkte ze samen met inhoudelijk medewerkers van Milieudefensie om 5 fantastische trainingen te ontwikkelen. Hannah heeft bovendien programma's ontwikkeld voor de Trainingsweekenden die onderdeel uitmaken van Fair Future Generators, en die een belangrijke motivatie zijn voor jongeren om deel te nemen. Ze heeft dat niet alleen inhoudelijk uitstekend gedaan, maar ook de teamleden in hun kracht gezet om eigenaar te worden van de trainingsweekenden. Een proces waar ik als projectleider van heb geleerd! Samenwerken met Hannah was supermotiverend, leerzaam en buitengewoon gemakkelijk - in het kort, het was een genoegen. Ik kan haar diensten van harte aanbevelen en ben altijd bereid meer informatie te geven over de bijdrage van Hannah aan het werk van Milieudefensie.

Marloes Schoonheim, Senior Capacitybuilder Milieudefensie

Ik heb zoveel handvatten en eyeopeners gekregen door de simpele maar krachtige uitleg waar ik direct wat mee kan.

Deelnemer workshop 'Motiveren kun je leren!'

Luistert aandachtig, betrekt iedereen erbij op een leuke manier, enthousiast, past zich makkelijk aan, geeft goede tips en voorbeelden.

Deelnemer workshop 'Motiveren kun je leren!'

Veel voorbeelden van de praktijk waardoor je meteen inziet waar jij de kennis toe kan passen.

Deelnemer workshop 'Motiveren kun je leren!'

bottom of page