top of page

SPREKER & (ONLINE) HOST

Waarom moeilijk doen als het samen kan?!

Dagvoorzitter / Online host

Hoe zorg je voor een soepel verloop van een (online) bijeenkomst? Weet je niet hoe je deelnemers actief betrekt tijdens jouw evenement? Jouw programma staat inhoudelijk, maar het lukt je nog niet de inhoud te vertalen naar diepgang voor de deelnemers. 

Ik ga je helpen. Als Dagvoorzitter of Online Host begeleid ik jouw evenement; ik zorg voor een warm welkom richting de deelnemers, praat jouw programma aan elkaar en zorg voor een dynamische en levendige sfeer. Zodat deelnemers tot het einde toe geboeid blijven.

Mijn aanpak ik ervaringsgericht; deelnemers leren vooral door 'te doen'. De opbrengst van een event is hoger bij interactie en als de kennis en creativiteit in de 'zaal' ten volle benut wordt. Dat houdt in dat ik de flow, connectie en interactie bewaak. Daarbij is mijn tone-of-voice energiek, uitnodigend en betrokken. En dat alles
met veel plezier.

En heb je een frisse blik nodig? Bij interesse verzorg ik ook praktisch advies voor een effectief online, hybride of fysiek programma dat aansluit bij jouw missie én de leerwensen van de deelnemers.

45307A7E-9C2C-466D-A96D-3D3994087014.jpeg
737D04F8-0ABB-46B4-869A-D47948E366E3.jpeg

Spreker

Loesje schreef 'waarom moeilijk doen als het samen kan'.  Ik geloof in het delen van betekenisvolle verhalen die het publiek raken en blikken openen.

Onderwerpen waarover ik spreek zijn: persoonlijk leiderschap, sterktes, lichaamstaal, groei mindset, focus en motivatie. En dat doe ik levendig en in interactie met het publiek.

bottom of page