top of page
Trainingen: Over mij

Ontdek
jouw
vuur

Van vonk naar vuur

Heb je altijd al eens vuur willen maken? Verlang je naar een avondje back-to-basic in de natuur? Of misschien voel je dat het tijd is om je nog meer te verbinden met jouw vuur, jouw kern. Want waar ga jij van aan? En hoe zorg je dat jouw vuurtje blijft branden?

 

Kom en light your fire tijdens een kampvuuravond. Je verzamelt met gelijkgestemde vrouwen op een magische plek in het bos. Samen maak je vuur en terwijl de avondschemer haar intrede doet, bereid je een heerlijke maaltijd boven de heldere vlammen. Je zoekt een fijne plek in de cirkel en terwijl je het hout hoort knisperen, de vonken ziet dansen en de gloed je gezicht verwarmt, laat je je inspireren door de verhalen van je vuurgenoten. Maar bovenal, door je eigen wijsheid!

Trainingen: Diensten

"You can't start a fire without a spark"

-Bruce Springsteen

"You can't start a fire without a spark"

-Bruce Springsteen

GOED OM TE WETEN

 • Locatie: Buitenplaats De Hoorneboegeen plek midden in het bos bij Hilversum

 • Data: ​volgt nog

 • Tijd: 18:00-22:00, inloop vanaf 17:30

 • Investering: € 79,- (incl. btw) inclusief een kampvuurmaaltijd en een visualisatie die je ook thuis kunt luisteren.

 • Nieuw: de kampvuursessie is ook te boeken voor jouw team of vriendengroep. Neem dan even rechtstreeks contact op!

Heb je vragen? Mail naar sonja.bongard@gmail.com of hannahdeblaeij@outlook.com 

3F3AE982-64DB-4FF6-B6C1-9C44E4359ED1.jpeg
Trainingen: Diensten

kampvuuravond​

VOEL JE WELKOM!

Deze kampvuuravond is iets voor jou als je.. 

 • .. zin hebt in een back-to-basic outdoor beleving.

 • .. op een ontspannen manier jouw eigen vuur, jouw kern, wilt (her)ontdekken. 

ONTDEK JOUW VUUR

Tijdens deze kampvuuravond..

 • .. check je in bij jezelf. Hoe staat het met jouw innerlijk vuur? Wat wakkert het vuur in je aan? En hoe koester je het?

 • .. maak je samen met gelijkgestemde vrouwen vuur en geniet je van een kampvuurmaaltijd.

 • .. ervaar je een seizoensgebonden vuur-visualisatie waarin je stilstaat bij jouw kern, jouw eigen pad.

 • .. is er ruimte voor uitwisseling en kun je onbeperkt je hart opwarmen.

Trainingen: Recensies

OVER ONS ALS VUURGENOTEN

portret01-4.jpg

Sonja Bongard

Levensgenieter en avonturier. Bij haar blokhut in de Nederlandse wildernis is iedere dag een avontuur en vuur maken dagelijkse kost. Sonja heeft twee paar schoenen: wandelschoenen en flipflops. Tijdens spontane nachtwandelingen is de sterrenhemel haar inspiratiebron en het liefst gaat ze voor dag en dauw op pad in het magische ochtendgloren. Als ware Bourgondiër kookt ze graag de lekkerste gerechten op open vuur, want ja… buiten smaakt alles beter! Waar de meeste mensen afhaken, beginnen haar ogen te stralen. Wat wil je anders met het motto “yes, het regent!”?!

 

In een vorig leven ging Sonja op humanitaire missies in conflictgebieden. Nu neemt ze je als trainer mee op natuurbelevenissen om zo dichter bij jezelf en de natuur te komen.

Anchor 1

Hannah de Blaeij

Buitenmens en liefhebber van trektochten met tent. En koffie! Want voor dat heerlijk geurende gepruttel in de vroege ochtend sjouwt ze graag wat extra gewicht mee. Daarnaast is Hannah fervent verzamelaar van eindeloze gesprekken rond het kampvuur, zonsopkomsten tijdens alpienetochten en micro-avonturen in eigen land. Deze belevenissen deelt ze het liefst met andere buiten-speel-enthousiastelingen onder het motto ‘at the end of the day your feet should be dirty, your hair messy and your eyes sparkling’

 

In een vorig leven zette Hannah zich in voor duurzame ontwikkeling van organisaties. Nu helpt ze mensen en teams positief verschil te maken door hun eigen pad te gaan. Dat doet ze als trainer en coach.

CEC0CF19-06DC-42E0-9A7B-36CBD165569B.jpeg
Wat een fijne sfeer, locatie was top en het concept is geweldig! 

De visualisatie vond ik het meest waardevol; verrassend emotioneel en fijn om zo dicht bij mijzelf te kunnen komen.

FAQ

 • Wat kan ik verwachten? Het thema van de avond is 'Ontdek jouw vuur' en naast dat we samen vuur maken en een vegetarische maaltijd bereiden, begeleiden we jullie in een vuur-visualisatie en een deel-cirkel. Heb je hier geen ervaring mee? Perfect! We nemen je stap voor stap mee. En heb je wel ervaring? Ook perfect! We creëren de avond samen.

 • Is het mogelijk om te kampvuuravond te boeken voor een groep vrienden, collega's of familie? Jazeker! Als je iets te vieren hebt of ergens bij stil wilt staan, ben je van harte welkom rond het kampvuur.

 • Kan ik ook overnachten? Mocht je willen overnachten in de omgeving dan delen we na je aanmelding per mail wat leuke opties. In de toekomst bieden we de 'Ontdek jouw vuur' avonden ook met overnachting aan. Maar voor nu doen we het vonk voor vonk ;)

 • Gaat het altijd door? Het programma gaat door, ongeacht de weersomstandigheden. Want.. 'there's no bad weather, only bad gear'. En het is tenslotte een outdoor-ervaring. Dus neem laagjes en warms mee en zorg bij voorspelling van regen voor een waterdichte laag.

 • Wordt er rekening gehouden met dieetwensen en allergieën? De maaltijden die we bereiden zijn seizoensgebonden en vegetarisch. We houden ook rekening met allergieën en andere dieetwensen.

 • Is de kampvuuravond ook leuk in de zomer, in het licht? Hier zit een aanname in dat een kampvuur in het donker hoort te zijn. We snappen de charme hiervan en toch bestaat een kampvuur volgens ons niet alleen om er in het donker gezellig omheen te zitten. Het kampvuur staat symbool voor zoveel meer! Soms is vuur functioneel; voor warmte of om eten te bereiden. En ook kun je je laten inspireren, je innerlijk vuur aan te wakkeren, te delen met en leren van elkaar. En het gave is dat je elk seizoen bij een kampvuuravond aan kunt sluiten en je beleving elke keer weer anders zal zijn.

bottom of page