top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHannah de Blaeij

Waarden

Hoe heb jij jouw eerste flatten-the-curve dagen doorgebracht? Ben je vol gas aanbod aan het digitaliseren? Beland in een voorjaarsschoonmaak 🧹? Of ververs je geregeld je social?


Waar de een eerst observeert, is de ander out there. Mijn strategie was die van focus op de gave initiatieven. En m'n blik op wat ik nu kan doen. Een lading kaarten 💌, check-ins en hand- en spandiensten verder kwam maandag het verdriet.


Ik vertrouw dat het goed komt. Én ik maak me zorgen om de gezondheid van zoveel mensen. Ook om mijn eigen projecten die op losse schroeven staan. Ik wil graag bijdragen. Én raak ook overwhelmed door alle acties en aanbod dat plotsklaps online beschikbaar is.


Waarden geven richting aan alles wat je doet. Op basis van waarden maken we beslissingen. Zij zorgen voor motivatie. Ze hebben dus flink invloed op hoe je je tijd doorbrengt. Ben jij blij met wat je doet?


Mijn waarden straalkracht ✨🚀, betrokkenheid en beweging zorgden ervoor dat ik vanuit positiviteit vooral ging ‘doen’. Nu is het tijd om die waardes naar binnen te richten zodat ik met meer aandacht kan 'zijn'.


Als je jouw waarden helder hebt, kun je zijn wie je bent zonder afleiding van wat er om je heen gebeurt. Benieuwd naar hoe je jou waarden meer in praktijk kunt brengen? Ik help je daar graag bij.5 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page