top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHannah de Blaeij

Vier het ongemak

Voel je je ongemakkelijk? Gefeliciteerd 🥳! Je bent een gezond mens. De meesten van ons voelen zich niet alleen maar goed tijdens een crisis. Verdriet, verwarring, boosheid of onrust.. het is niet meer dan normaal. Een goed teken zelfs. Je zit niet in ontkenning en staat jezelf toe om door deze onrust te bewegen. Op jouw manier.


De goedbedoelde tips vliegen ons om de oren . Wel of niet aankleden alsof je naar je werk gaat, weekplannen, doen wat je normaal doet, nieuws aan of uit, inspelen op online, focus. Tof dat ervaringen worden gedeeld. Dat inspireert en zet aan tot reflectie. Maar weet je wat ik nu zo gaaf vindt aan de mens? We zijn allemaal zo ontiegelijk anders!


We nemen op onze eigen manier waar. Werken vanuit andere waarden. Hebben andere behoeftes in deze zelfde situatie. En juist daar ligt onze kracht! Ik kan namelijk ook vanuit mijn pyjama vet productief zijn en merk ook dat ik geen behoefte heb om mijn aanbod hals over kop online aan te bieden. En dat is oké. Want hoe waardevol is het juist nu dat we allemaal verschillen. Zo vullen we elkaar prachtig aan.


Dus als ik nog een tip bij de groeiende stapel mag gooien; kijk met nieuwsgierigheid naar jezelf. Hoe ga jij deze dagen door? Wat werkt en wat niet? Waar wil je meer van? En wat heb je daarvoor nodig? Op ontdekkingsreis in je eigen lijf en brein.


Want nieuwsgierigheid leidt tot verbinding. Met jezelf en de wereld om je heen. Van daaruit kun je verder. Stap voor stap. Op jouw unieke manier ❤️.


Voel je ongemak? Gefeliciteerd 🎈16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page