top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHannah de Blaeij

Veerkracht

Je kunt vaak veel meer dan je denkt!


Oplossingsgerichtheid zag ik altijd als mijn sterkte. Was er trots op. Totdat een paar jaar geleden het allemaal even niet zo lekker liep. In die periode kreeg ik veel pasklare oplossingen aangereikt. Super lief bedoeld natuurlijk. Maar ik voelde me er alleen maar ellendiger door. Al die snelle adviezen die me om de oren vlogen.. Waar was het vertrouwen dat ik mijzelf best kon mobiliseren?


'Han, ik vind het super #!@* voor je' om er vervolgens met aandacht te zijn. Dat was zo'n fijne benadering van een vriendin. Door haar begrip, luisterend oor en helpende vragen voelde ik me gehoord en gezien. Zo had ik ruimte en het vertrouwen om bij mijn eigen veerkracht te komen. Een eye-opener. En wat een geluk dat ik precies dat nu in mijn coaching mag doen!


Want even eerlijk. Help je iemand echt met jouw oplossingen? Of bevredigt het jouw eigen ongemak wanneer iemand niet lekker in zijn/haar vel zit?Je kunt vaak veel meer dan je denkt. De tools heb je al in huis. Rest nog de ruimte en het vertrouwen om met nieuwsgierigheid naar jezelf en de wereld om je heen te kijken.


In februari heb ik nog 2 coachingsplekjes vrij voor (meer) #straalkracht.

9 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page