Zoeken
  • Hannah de Blaeij

Tour for life

1.300km en 19.000hm 🚵‍♀️In augustus fiets ik van Italië naar huis, in 8 adembenemende etappes. Samen met mijn maatjes Hanna en Thijs beklimmen we de wereldberoemde cols uit de Tour de France, passeren we idyllische Franse dorpjes en trotseren we venijnige kuitenbijters.


Waarom? Ik zie de Tour for Life niet alleen als een sportieve prestatie en spectaculair avontuur, maar vooral ook als een prachtige manier om mensen met kanker een steuntje in de rug te geven.

Donaties gaan namelijk naar de financiering van onderzoek gericht op gepersonaliseerde medicijnen. Vanuit een samenwerking tussen Daniel den Hoed Fonds en het Erasmus Kanker Instituut. Wij zullen ons dit jaar uit de naad fietsen om dit mogelijk te maken!


Steun jij mee? 🙏Jouw bijdrage is welkom via https://lnkd.in/dNi2R_j.


P.S. Mijn moeder is inmiddels alweer 5 jaar geleden overleden. Zij heet Maatje ✨. Onwijs dankbaar dat ik nu een maatje kan zijn voor mijn teamgenoten én voor alle helden die strijden tegen deze ziekte.

14 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

Online spirit

Onderuitgezakte lijven, zwarte schermen en ongemakkelijke stiltes. De nachtmerrie van menig online facilitator. Maar ook vanachter een scherm kun je betrokkenheid en motivatie stimuleren. De afgelopen