top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHannah de Blaeij

Perfecte dag

Bijgewerkt op: 12 okt. 2020

De geur van dennennaalden. Het kampvuur gloeit nog na van de avond gevuld met eindeloze gesprekken. De koffie pruttelt. De zon breekt langzaam door. Ik hoor gelach en voel de kriebelende energie voor een nieuwe dag.


We gaan de outdoors in. Huppakee! Wandelschoenen aan en rugzak op. In beweging. Vandaag gaan we doen, ervaren en beleven. Ik adem een teug frisse lucht in. M’n benen voelen sterk, de zon verwarmt mijn huid en tovert een glimlach op mijn gezicht.


Bij terugkomst is het tijd voor koud bier. Proost! Moe en voldaan blikken we terug. Sterke verhalen doen de ronde. Ik voel me dankbaar.


Tijdens de rit terug naar huis zingen we mee met de liedjes op de radio. Ik doezel af en toe weg. Totdat de eerste sterren aan de hemel staan. Daar kan ik onbeperkt naar kijken.

Voor mij is dit de perfecte dag! Maar dat lukt natuurlijk niet altijd. Toch is het fijn om te bedenken welke elementen jouw perfecte dag nou zo fijn maken. En welke je daarvan NU in kunt zetten. Vaak zit ‘m dat in de kleine dingen. Vandaag is dat voor mij de koffie. Dat pruttelende goedje heeft aan de start gestaan van zoveel mooie herinneringen. En zorgt ervoor dat ik geniet, met volle teugen.


Hoe ziet jouw perfecte dag eruit? En wat kun je daar vandaag mee?Foto door Chris König

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page