top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHannah de Blaeij

Klein maar verbonden

Ik wilde een frisse neus. Dus gingen we naar Schotland.


Hier in de sneeuw, onder aan de top van Cobbler. Geheven in de mist. Komt een herinnering aan mijn beklimming van Mount Rainier naar boven. Precies op het moment dat ik echt niet meer kon, werden we getrakteerd op de meest adembenemende zonsopkomst ooit. Ik stond daar, vlak onder de top van een ruim 4000m hoge vulkaan. Bedekt met eeuwige sneeuw. Ik voelde me zo klein, maar tegelijk zo verbonden met alles om me heen.


Wanneer je één bent met de natuur, verschuiven waarden. Van focus op jezelf naar bewustzijn van je omgeving en hoe jij daar in beweegt. Zaken vallen in een ander perspectief. Dat brengt rust, en goede moed.


Ik neem voor om in 2020 nog vaker de natuur op te zoeken. Privé en zakelijk. Bijvoorbeeld met de Frisse Wind coachingsessies in de natuur. Voor meer verbondenheid; naar binnen en naar buiten. Wat jij?


2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page