top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHannah de Blaeij

Dit zette mijn wereld op z’n kop..

Bij een internationale organisatie dacht ik mijn droombaan gevonden te hebben. Dít was impact maken. Toch begon er na een tijdje iets te knagen. Terwijl mijn team zich hard maakte voor het welzijn van olifanten in Azië of de bescherming van kinderen in de Dominicaanse Republiek stoeiden we met werkdruk en met flink wat belangen. Ik wilde de dingen kleiner maken en niet alleen maar strategisch bezig zijn. Mijn blik veranderde van ver weg naar dichtbij. Wat raakt me? Wie wil ik zijn voor mezelf en de mensen om me heen?


Toen mijn moeder een paar jaar geleden overleed, besloot ik ‘gewoon te gaan’ en te vertrouwen. Dus zei ik mijn baan op en dompelde ik me onder in het boeiende trainers- en coachinsgvak. Ik ontdekte dat ik het verschil kon maken door puur mijn eigen pad te volgen. Nu help ik anderen om hetzelfde te doen.


Wanneer overtuigingen in de weg zitten, is veranderen lastig. ‘Je gooit toch geen oude schoenen weg voordat je nieuwe hebt?’ ‘Wat maakt jou uniek dan?’ ‘Dat is financieel niet haalbaar.’


Deze maand bestaat mijn onderneming 2 jaar. Blij dat ik mijn overtuigingen heb omgebogen want wat is mijn vak leuk! Verander je gedachtes en je verandert je wereld.


Wat wil jij anders? En welke gedachte gaat je helpen?5 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page