top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverHannah de Blaeij

5 TIPS: Afsluiten met een knaller_You’ve got mail [5/5]

Je wilt jouw team/de groep bedanken voor hun inzet en de impact die ze gemaakt hebben. Ik hou zelf enorm van verassingen per post. Old school, I know!


Maak eens een magazine met terugblik op de samenwerking, het project, afgelopen periode. Zo vinden de deelnemers een mooi aandenken op hun deurmat.


Onderstaand magazine met tijdlijn van activiteiten, wist-je-datjes, bedankjes & wensen van collega’s, bijpassende quotes en heel veel foto’s was bestemd voor de panelleden van het jongerenpanel van UNICEF Nederland.


Bonus tip: makkelijk op te maken in Canva. Via deze online tool ontwikkel ikzelf een hoop van m’n trainersmateriaal.


Wat is jouw favoriete Thank YOU aan teams?


--

Deze tip is onderdeel van een serie tips om samenwerkingen met een knaller af te sluiten. Misschien manage je een projectteam, sta je voor de klas of begeleid je een club jongeren? En wanneer de samenwerking ten einde komt, wil je deze goed afsluiten. Inhoudelijk reflecteren op de geleerde lessen, ja. Maar ook met een feestelijk tintje. Want de groep mag trots zijn op wat ze neer hebben gezet!


“Han, wat kan ik doen?”, die vraag krijg ik vaker. Dus deel ik mijn top 5 tips om samenwerkingen te vieren. Zodat deelnemers bewust zijn van wat ze hebben geleerd en weten hoe ze hun eigen-wijsheden nog meer toe gaan passen.


Benieuwd naar tip 1, 2, 3 & 4? Deze vind je onder deze post


10 weergaven0 opmerkingen

Commentaires


bottom of page