top of page

(Online) Workshops

Ik geloof dat je alle wijsheid en tools al in je hebt. Soms is het alleen even zoeken waar het zit, hoe het eruit ziet en hoe je het in kunt zetten. Zodat je durft te doen wat je raakt. En je daarmee verschil kunt maken voor jezelf en de mensen om je heen.  

 

De interactieve workshops kunnen fysiek en online georganiseerd worden.

Persoonlijk leiderschap

 

Zelfkennis is de basis voor persoonlijke en professionele groei. Maar hoe goed ken je jezelf eigenlijk?

 

Wil je meer inzicht in je gedrag en grip op je talenten en ontwikkelpunten? Of ben je nieuwsgierig naar hoe je overkomt en hoe je jouw communicatie op anderen of kan stemmen? Zodat je het beste uit jezelf kan halen.

 

Tijdens deze workshop krijg je een beeld van jouw voorkeursgedrag en -communicatie . Hierdoor begrijp je (beter) wat jouw sterkten zijn, wat je motiveert en waarom jij bepaalde keuzes maakt.

 

Daarmee kun jij een volgende stap zetten in een werk en/of leven dat bij je past.

CE3240CB-95E3-4B52-A06B-EADE5D55E5F0_1_201_a.jpeg

Motiveren kun je leren!

 

Jouw persoonlijke waarden geven richting aan alles wat je doet. Op basis van je waarden maak je beslissingen. Waarden zorgen ervoor dat we gemotiveerd zijn, of niet. Ze hebben dus flink invloed op hoe je je tijd doorbrengt.

 

Ken jij jouw waarden? En die van anderen? Als je ze helder hebt, kun je makkelijker keuzes maken. Of anderen helpen motiveren te doen wat hen raakt.

 

Lef: leef je talent!

 

Als je weet wat jouw sterktes zijn, kun je ze inzetten om doelen te behalen of om beter om te gaan met tegenslag. Marc Lammers (Olympisch veldhockey coach) zei ooit; “Ik heb nog nooit een wedstrijd gewonnen op zwakke punten”. En gelijk heeft hij! Het gevolg van werken aan je zwakke punten is dat vooruitgang lang duurt en je vaak niet het gewenste resultaat krijgt.

 

Als je aan de andere kant focust op je sterktes, neemt je (zelf)vertrouwen, (leer)plezier, motivatie, energie en veerkracht toe. Dat maakt niet alleen dat je makkelijker je doelen behaalt, maar ook dat je beter om kan gaan met tegenslag.

 

Welke sterktes heb jij en hoe kun je ze nóg beter voor je laten werken?

Fix je focus

 

Je ziet, proeft, hoort, ruikt en voelt meer van dat waar je op focust.

 

In deze tijd is het extra fijn om gebruik te maken van de kracht van focus. Vooral als je merkt dat je lang blijft hangen in je emoties. Of je niet de dingen kunt doen die je graag wilt. Weet dan dat wat je aandacht geeft groeit.

 

Hocus pocus focus! Een workshop voor een positieve mindset.

 

Groei mindset

 

Mindset staat voor de manier waarop we over onszelf denken. Wanneer je denkt met een ‘vaste minset’ dan geloof je dat jouw persoonlijke eigenschappen vaststaan. Wanneer je denkt vanuit een ‘groei mindset’ dan geloof je dat je jezelf steeds kunt blijven verbeteren en ontwikkelen. Dat zorgt voor motivatie, doorzettingsvermogen en plezier.

 

Een groei mindset helpt om het beste uit jezelf te halen. Daar gaan we in deze workshop mee aan de slag!

DSC06327_edited.jpg

De kracht van lichaamstaal

 

Straal jij uit wat je vertelt? We vertellen elkaar zoveel meer dan woorden. Volgens onderzoek wordt maar liefst 55% van de betekenis die we aan een boodschap geven gevormd door lichaamstaal.

 

Belangrijk dus om stil te staan bij de taal van je lijf. Tijdens de workshop staan we niet alleen stil bij het effect van de taal van je lijf op de ander, maar ook op jezelf. En dat alles voor een krachtige boodschap.

(Online) Workshop

  • Workshops worden afgestemd op de leerwens van de organisatie/deelnemers zodat deze aansluiten bij de praktijk

  • Workshops zijn interactief; deelnemers leren vooral 'door te doen'

  • Een workshop duurt ongeveer 2 uur en vindt op een fysieke locatie naar keuze of online plaats

  • Een investering van €500,- excl. btw en reiskosten per workshop 

  • Gratis intakegesprek ter kennismaking

  • Inclusief ontdekkingsopdracht: alle deelnemers bereiden zich individueel voor op de workshop d.m.v. een kleine opdracht 

  • Aanvullende individuele coaching voor deelnemers mogelijk, zie PUUR JIJ voor meer informatie

  • Check-in na 2 maanden

Hannah is in staat om een veilig en open klimaat te scheppen waarin geleerd kan worden. Door haar rustige, duidelijke en informele manier van informatie presenteren blijft iedereen geboeid. Ze is er op uit om de ander en de groep met elkaar te laten groeien en sluit daarbij aan waar de ander/de groep zich bevindt. Het was mooi om te zien hoe haar enthousiasme afstraalt op de groep en de compagnons motiveerden om actief mee te doen.

 

Bedankt voor je positieve inbreng op de Compagnie, daar kunnen we echt verder mee!

Marilen, Gevangenenzorg Nederland

Ik heb zoveel handvatten en eyeopeners gekregen door de simpele maar krachtige uitleg waar ik direct wat mee kan.

Deelnemer workshop 'Motiveren kun je leren!'

Hannah is een geweldige trainer. Met verve en sprankelende ogen spreekt ze voor een groep, maar heeft ook aandacht voor de individuen in een groep die misschien niet meteen opvallen. Ze is gedreven, enthousiast en zorgt ervoor dat wat ze neerzet van zeer hoge kwaliteit is. Ik vond het een plezier om Hannah trainingen te zien geven en met haar samen te werken!

Sarah Beeftink, NJR/Young Impact

Trainer

Over mij als trainer

Ik help jou en je team helder te krijgen wat je diep van binnen al weet en de volgende stap te zetten in je werk of leven. In korte tijd schep ik een veilig, open en positief klimaat waarin geleerd kan worden. Ik ben er op uit om de ander en de groep met elkaar te laten groeien en sluit daarbij aan waar de ander/de groep zich bevindt. Dat in combinatie met een portie enthousiasme motiveert deelnemers om actief mee te doen. En zo creëren we samen.

 

Mijn manier van werken is oprecht, betrokken en levendig, waardoor mijn workshops een persoonlijk en open karakter hebben. En wat mij betreft altijd met plezier!

Ik heb de ICM Trainersopleiding (officieel geaccrediteerd als NOBTRA erkende opleiding), de NLP Practitioner, Master Practitioner en Trainer/Coach opleiding bij NTI NLP succesvol afgerond en ben DISC gecertificeerd bij DISC Factor. Momenteel volg ik de Certificering Internationaal NLP Trainer en Systemisch Werken Basis bij NTI NLP.

Benieuwd naar wat anderen van mij vinden? Lees de recensies.

Benieuwd naar wat anderen van mij vinden? Lees de recensies.

bottom of page