TRAININGEN

Mensen en teams versterken vanuit unieke sterktes. Dat is wat ik doe door middel van op maat gemaakte trainingen en teamcoaching. Zodat teams elkaar beter begrijpen, het vertrouwen, de energie en daadkracht toenemen en sterktes beter worden benut. Het gevolg? Meer plezier én betere resultaten. 

Persoonlijk leiderschap I Krachtig samenwerken I DISC I Lichaamstaal I NLP

 
Stip_10_edited.jpg

MAATWERK

Omdat elke groep mensen uniek is, ontwikkel ik trainingen en teamcoaching op maat en op toepasbaarheid in de praktijk.

Ik ontwikkel en verzorg trainingen op het gebied van:

  • Persoonlijk leiderschap: waar wil jij naartoe groeien? Meer inzicht in sterktes en hoe deze optimaal in te zetten, krachtiger communiceren, meer zelfvertrouwen, anderen inspireren, motiveren & activeren.​

  • Krachtig samenwerken: zit er meer in dan dat er uit komt? Onderling begrip vergroten, helderheid in teamrollen, versterking van de groepsdynamica, inzicht in gedrags- & communicatiestijlen, beter feedback geven & ontvangen en omgaan met dilemma’s.

 

DISC

Heb je het idee dat er meer potentie in jouw team zit? Wil je het beste in het team naar boven halen en de effectiviteit verhogen? Er zijn immers zoveel kwaliteiten! Maar hoe speel je daar goed op in?


Ik geloof dat nieuwsgierigheid en zelfkennis de basis zijn voor persoonlijke en professionele groei en kan jouw team daarbij helpen. Het recept voor een succesvolle samenwerking is inzicht in je eigen gedrag én dan van een ander. Zo weet je de verschillen te waarderen.


Met behulp van het DISC model brengen we het voorkeursgedrag van jouw team in beeld. Hierdoor begrijpt het team beter wat ieders sterkten zijn, wat men motiveert en waarom bepaalde keuzes worden gemaakt. Samen brengen we jullie ontwikkelpunten in kaart, krijg je handvatten voor effectievere communicatie en gaan jullie vooral ook aan de slag met concrete actiepunten. Zodat zowel persoonlijke als teamprestaties verbeteren.

 
UNICEF workshop.jpg

LICHAAMSTAAL

Straal jij uit wat je vertelt? We vertellen elkaar zoveel meer dan woorden. Volgens onderzoek van Albert Mehrabian wordt maar liefst 55% van de betekenis die we aan een boodschap geven gevormd door lichaamstaal. Extra relevant dus om stil te staan bij de taal van je lijf.


Tijdens een workshop lichaamstaal staan deelnemers niet alleen stil bij het effect van de taal van hun lijf op de ander, maar vooral ook op zichzelf. Probeer maar eens met beide benen stevig op de grond te staan, schouders recht, mondhoeken omhoog gekruld en je ogen te laten sprankelen; en je dan ongelooflijk verdrietig te voelen. En, lukt dat? Hoofd en lijf beïnvloeden elkaar voortdurend.


Leren spreken met je lijf, zodat non-verbale en verbale communicatie elkaar versterken. En dat alles voor een krachtige boodschap. 

 

"Hannah is in staat om een veilig en open klimaat te scheppen waarin geleerd kan worden. Door haar rustige, duidelijke en informele manier van informatie presenteren blijft iedereen geboeid. Ze is er op uit om de ander en de groep met elkaar te laten groeien en sluit daarbij aan waar de ander/de groep zich bevindt. Het was mooi om te zien hoe haar enthousiasme afstraalt op de groep en de compagnons motiveerden om actief mee te doen.


Bedankt voor je positieve inbreng op de Compagnie, daar kunnen we echt verder mee!"

Marilen, Gevangenenzorg Nederland

 

WERKWIJZE EN TARIEF

Interesse in een samenwerking? Leuk! Bel me op 0636480444 of mail me via hannahdeblaeij@outlook.com om een vrijblijvende afspraak in te plannen.​


Trainingen, teamcoaching en workshops maak ik op maat zodat deze aansluiten bij jouw wens én praktijk. De investering voor een training is vanaf € 750,- (excl. btw) per dagdeel, voor zakelijke klanten.

 
20375918_1379789348784189_58841729593139

OVER MIJ ALS TRAINER

Ik versterk teams in unieke sterkten. In korte tijd schep ik een veilig, open en positief klimaat waarin geleerd kan worden. Ik ben er op uit om de ander en de groep met elkaar te laten groeien en sluit daarbij aan waar de ander/de groep zich bevindt. Dat in combinatie met een portie enthousiasme motiveert deelnemers om actief mee te doen. En zo creëren we samen.

 

Mijn manier van werken is oprecht, betrokken en levendig, waardoor mijn workshops een persoonlijk en open karakter hebben. En wat mij betreft altijd met plezier!

Ik heb de ICM Trainersopleiding (officieel geaccrediteerd als NOBTRA erkende opleiding) en de NLP Practitioner bij NTI NLP succesvol afgerond en ben DISC gecertificeerd, bij DISC Factor.

Benieuwd naar wat anderen van mij vinden? Lees de recensies.

 

©2019 door Hannah de Blaeij

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

KvK: 72341130 | Btw-id: NL001771910B71