Coaching

Wat je raakt + waar je sterk in bent = straalkracht. En dat is wat ik je gun. Zodat jij durft te doen wat jou raakt.

Weten wie je bent, waar je voor staat en waar je naar toe wilt; dat vraagt stilstaan en reflectie. Samen (her)ontdekken we jouw straalkracht. Want jouw verhaal mag er zijn, jouw dromen zijn het waard een doel te worden én je kunt het!

 

Waarvoor kun je bij mij terecht?

Persoonlijk leiderschap

Puur jezelf durven zijn. Als coach begeleid ik je in je persoonlijke ontwikkeling. Wat boeit je echt, wat inspireert en geeft je voldoening? Ik help je jouw wensen en sterkten duidelijk in kaart te brengen zodat jij – met je intuïtie als kompas – krachtig een eigen koers uit kunt zetten!

Loopbaancoaching

Heb jij meer in je mars? Wil je een baan waarin je werkt vanuit jouw kracht en met plezier? Samen (her)ontdekken we jouw loopbaanwensen en maak je van jouw droom een doel. We doorlopen de thema’s ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’, ‘wat wil ik’ en ‘hoe kom ik daar’. Zo weet jij waar je sterk in bent, waar je energie van krijgt en in wat voor soort omgeving jij idealiter werkt. Zodat jij uiteindelijk – met vertrouwen – een keuze kunt maken voor het vervolg van jouw loopbaan.

Frisse wind

Heb je behoefte aan een pas op de plaats? Afstand nemen, en een hernieuwde blik op waar je naar toe wilt? Ik neem je mee voor een anderhalf uur durende coachingssessie in het Haagse bos, in de duinen van Meijendel of op het strand bij Scheveningen. Al wandelend en met de wind in je haren kom je uit je hoofd en meer in je lijf. Denken en voelen komen dichter bij elkaar en zo kom je makkelijker tot je kern. Je ervaart meer helderheid, nieuwe inzichten en frisse energie. Een Frisse wind-sessie kan eenmalig zijn, of deel uitmaken van een coachingstraject.

DISC

Zit er meer in je dan dat eruit komt? Wil jij jezelf beter begrijpen? Meer inzicht in je gedrag en grip op jouw talenten en ontwikkelpunten? Je bent misschien ook nieuwsgierig naar hoe je overkomt en hoe je jouw communicatie op anderen af kan stemmen. Zodat je het beste uit jezelf kan halen en tegelijk dichter bij jezelf komt.

Ik geloof dat zelfkennis de basis is voor persoonlijke groei en help je daar graag bij. Met behulp van het DISC model breng jij jouw voorkeursgedrag en -communicatie in beeld. Hierdoor begrijp je (beter) wat jouw sterkten zijn, wat jou motiveert en waarom jij bepaalde keuzes maakt. Samen brengen we jouw ontwikkelpunten in kaart en ga je vooral ook aan de slag met concrete actiepunten.

 

Werkwijze & tarieven

Persoonlijk leiderschap & loopbaancoaching:

 • Gesprekken vinden plaats in Den Haag of via Skype en duren één, anderhalf of twee uur. In overleg zijn andere locaties mogelijk.
 • Een coachingstraject duurt gemiddeld vijf tot zeven sessies, maar is geheel aanpasbaar aan jouw behoefte.
 • Investering particulieren: € 78,- per uur, € 112,- per anderhalf uur of € 146,- per twee uur (excl. BTW).
 • Investering zakelijke klanten: € 110,- per uur, € 160,- per anderhalf uur of € 210,- per twee uur (excl. BTW).

Frisse wind:

 • Sessies vinden plaats in de duinen van Meijendel, het Haagse bos of op het strand van Scheveningen. In overleg zijn andere locaties mogelijk.
 • Een sessie duurt 1,5 uur en kan op zichzelf staan, of onderdeel zijn van een coachingstraject.
 • Investering particulieren: € 112,- (excl. BTW).
 • Investering zakelijke klanten: € 160,- (excl. BTW).
 • Tip: je kunt een Frisse wind-sessie ook aan iemand cadeau geven!

DISC:

 • Het invullen van de online vragenlijst kost zo’n 10 minuten. Op basis hiervan ontvang je een persoonlijke rapportage.
 • De aanvullende coachingssessie duurt anderhalf uur en vindt plaats in Den Haag of via Skype.
 • Een sessie kan op zichzelf staan, of onderdeel zijn van een coachingstraject.
 • Investering particulieren: € 140,95 (excl. BTW) voor de basis DISC analyse, 1,5 uur coaching én een persoonlijke rapportage.
 • Investering zakelijke klanten: € 188,95 (excl. BTW) voor de basis DISC analyse, 1,5 uur coaching én een persoonlijke rapportage.

Gratis intake

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen of wil je graag aanvullende informatie? Vul dan het contactformulier in. Daarna neem ik contact met je op en prikken we een datum voor een intakegesprek. Het intakegesprek van een halfuur vindt plaats in Den Haag, telefonisch of via Skype. En is geheel gratis. Tijdens ons gesprek maken we kennis met elkaar, bespreken we jouw coachvraag en kies jij wat het beste bij je past.

Ik heb het Core Strenghts Coaching Certificate behaald aan de San Francisco State University; een opleiding die de theorie van positieve psychologie combineert met praktische vaardigheden. Daarnaast ben ik DISC gecertificeerd (bij DISC Factor) en geaccrediteerd NOBCO-coach.

 

Reviews:

“Hannah luistert ontzettend goed naar je verhaal en weet precies die punten eruit te pakken die belangrijk zijn. Ze helpt je te ontdekken wat de juiste aanpak zou kunnen zijn voor jou, in een ontspannen en rustige omgeving.”
– Coachee

“Hannah is een enthousiaste coach met een luisterend oor en iemand die met je mee denkt; ze wil het echt samen doen! Door samen een duidelijk stappenplan te volgen aan de hand van diverse opdrachten heb ik helder kunnen krijgen waar mijn drijfveren liggen. Het voelt als een trechter; je start met veel vraagtekens, maar door haar aanpak eindig je met een duidelijk beeld van: waar liggen je krachten, wat zijn je competenties, wat inspireert je en hoe zet je met vertrouwen weer je eigen koers uit. Heel prettig om dingen die je diep van binnen al weet, helder op papier te krijgen. Het heeft mij een korte “samenvatting” gegeven van wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik. Iets wat ik vaak doorlees en waar ik ook dankbaar gebruik van maak in sollicitaties en het uitstippelen van mijn volgende toekomstplannen. Hannah is sterk in filteren en door in te leven in de persoon kan ze je goede feedback geven. Niet onbelangrijk; we hebben veel gelachen tijdens onze sessies en haar positieve vibe werkt aanstekelijk. Zoek je een coach, Hannah is echt een aanrader!”
– Coachee

“De DISC analyse an sich gaf mij inzichten in mijn gedrag en communicatiestijl op de werkvloer. Ik haalde er herkenning uit en ik realiseerde mij door de DISC – en mede door jouw open aanpak – dat mijn stijl niet per definitie raar of apart is. Bij (onverwachte) situaties op de werkvloer kan ik nu beter herkennen waarom ik op een bepaalde manier reageer. Met de resultaten van mijn DISC analyse in mijn achterhoofd, heb ik meer rust in mijn hoofd en minder onzekerheden over mijn gedrag op de werkvloer. Bovendien streef ik er nu naar om juíst ook eens op een andere manier te communiceren; een keertje uit mijn comfortzone te stappen; en te gaan voor meer daadkracht en/of interactie!”
– Coachee