COACHING

Wat je raakt + waar je sterk in bent = straalkracht. En dat is wat ik je gun. Zodat jij durft te doen wat jou raakt.

 

Weten wie je bent, waar je voor staat en waar je naar toe wilt; dat vraagt stilstaan en reflectie. Samen (her)ontdekken we jouw straalkracht. Want jouw verhaal mag er zijn, jouw dromen zijn het waard een doel te worden én je kunt het!

Persoonlijk leiderschap I Loopbaancoaching I Frisse Wind I DISC I NLP

danielle-macinnes-IuLgi9PWETU-unsplash.j
screen.jpg
ibrahim-rifath-FW8xIBiXkEc-unsplash.jpg

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP

Puur jezelf durven zijn. Als coach begeleid ik je in je persoonlijke ontwikkeling. Wat boeit je echt, wat inspireert en geeft je voldoening?


Ik help je jouw wensen en sterkten duidelijk in kaart te brengen zodat jij – met je intuïtie als kompas – krachtig een eigen koers uit kunt zetten!​

LOOPBAANCOACHING

Heb jij meer in je mars? Wil je een baan waarin je werkt vanuit jouw kracht en met plezier? Samen (her)ontdekken we jouw loopbaanwensen en maak je van jouw droom een doel.


We doorlopen de thema’s ‘wie ben ik’, ‘wat kan ik’, ‘wat wil ik’ en ‘hoe kom ik daar’. Zo weet jij waar je sterk in bent, waar je energie van krijgt en in wat voor soort omgeving jij idealiter werkt. Zodat jij uiteindelijk – met vertrouwen – een keuze kunt maken voor het vervolg van jouw loopbaan.

FRISSE WIND

Heb je behoefte aan een pas op de plaats? Afstand nemen, en een hernieuwde blik op waar je naar toe wilt? 


Ik neem je mee voor een anderhalf uur durende coachingssessie in het Haagse bos, in de duinen van Meijendel of op het strand bij Scheveningen. Al wandelend en met de wind in je haren kom je uit je hoofd en meer in je lijf. Denken en voelen komen dichter bij elkaar en zo kom je makkelijker tot je kern. Je ervaart meer helderheid, nieuwe inzichten en frisse energie.


Een Frisse wind-sessie kan eenmalig zijn, of deel uitmaken van een coachingstraject.

Hannah luistert ontzettend goed naar je verhaal en weet precies die punten eruit te pakken die belangrijk zijn. Ze helpt je te ontdekken wat de juiste aanpak zou kunnen zijn voor jou, in een ontspannen en rustige omgeving.

Coachee

WERKWIJZE EN TARIEVEN

Benieuwd of ik iets voor je kan betekenen of wil je aanvullende informatie? Vul dan het contactformulier in. Daarna neem ik contact met je op en prikken we een datum voor een telefonische kennismaking. Kosteloos en vrijblijvend. Tijdens ons gesprek maken we kennis, bespreken we jouw coachvraag en kies jij wat het beste bij je past.

PERSOONLIJK LEIDERSCHAP & LOOPBAANCOACHING

  • Gesprekken vinden plaats in Den Haag of via Skype en duren 1, 1,5 of 2 uur. In overleg zijn andere locaties mogelijk.

  • Een coachingstraject duurt gemiddeld 5-7 sessies, maar is geheel aanpasbaar aan jouw behoefte.

  • Investering particulieren: € 78,- per uur, € 112,- per anderhalf uur of € 146,- per twee uur (excl. btw).

  • Investering zakelijke klanten: € 110,- per uur, € 160,- per anderhalf uur of € 210,- per twee uur (excl. btw).

FRISSE WIND SESSIE

  • Sessies vinden plaats in de duinen van Meijendel, het Haagse bos of op het strand van Scheveningen. In overleg zijn andere locaties mogelijk.

  • Een sessie duurt 1,5 uur en kan op zichzelf staan, of onderdeel zijn van een coachingstraject.

  • Investering particulieren: € 112,- (excl. btw).

  • Investering zakelijke klanten: € 160,- (excl. btw).

  • Tip: je kunt een Frisse wind-sessie ook aan iemand cadeau geven!

OVER MIJ ALS COACH

Ik heb het Core Strenghts Coaching Certificate behaald aan de San Francisco State University; een opleiding die de theorie van positieve psychologie combineert met praktische vaardigheden. Daarnaast ben ik DISC gecertificeerd (bij DISC Factor), geaccrediteerd NOBCO-coach en heb ik de NLP Practitioner bij NTI NLP met succes afgerond.

©2019 door Hannah de Blaeij

Algemene voorwaarden | Privacyverklaring

KvK: 72341130 | Btw-id: NL001771910B71