Met je neus in de boter

Met je neus in de boter

Happy Thanksgiving! Twee jaar woonde ik in San Francisco en viel ik mijn neus in de boter. Ik werd door vrienden geadopteerd, en vierde deze smakelijke Amerikaanse feestdag waarbij alles draait om samen zijn, samen koken en samen stilstaan bij de dingen waarvoor je dankbaar bent.

Sindsdien vier ik dit feest elk jaar. En dus sta ik ook vandaag stil bij wat voor moois ik allemaal beleef. Een gezonde dosis waardering blijkt een belangrijk ingrediënt voor geluk. En laat dat nu nét een van de thema’s zijn in mijn workshops ‘Geluk’.

Ik geloof dat wanneer je al van jongs af aan leert om vertrouwen te hebben in jouw unieke sterkten en weet hoe je deze positief in kunt zetten voor jezelf en de wereld om je heen, je een leuk en zinvol leven tegemoet gaat. Daarom geef ik workshops waarin jongeren hun eigen handvatten voor (meer) geluk ontdekken. Op een speelse manier komen thema’s als dankbaarheid, positiviteit, mindfulness en geven aanbod.

 

Onder het motto ‘met je neus in de boter’, bied ik de workshop aan met 25% KORTING. Voor slechts €150,- (excl. reiskosten) boek je een ochtend- of middag geluk voor leerlingen van groep 6 t/m 8. Deze actie is geldig t/m 31 december 2018.

Meer weten? Stuur me een PM.

hannah

Leave your message