Hoe eet je een olifant?

Hoe eet je een olifant?

Hapje voor hapje! Ofwel, je bereikt grote doelen stap voor stap. Dat leerde ik vandaag van de leerlingen van de IMC Weekendschool in Den Haag. Tijdens het 20 jarig jubileum van de organisatie ging het over ‘dromen’ en de weg daar naar toe. Aan de hand van zelfgemaakte collages presenteerden de leerlingen vervolgens hun toekomst.

IMC Weekendschool laat nieuwsgierige jongeren kennismaken met enthousiaste professionals en hun uiteenlopende vakgebieden. En wat zag ik mooie ambities voorbij komen! Van politievrouw, tot officier van justitie, architect & juf voor kinderen met een beperking. You can’t be what you can’t see!

IMC is regelmatig opzoek naar vrijwilligers. Dus wil je jongeren de bagage meegeven zodat ze kunnen worden wie ze willen zijn?

Foto credits: IMC Weekendschool

hannah

Leave your message